Välkommen till min knivblogg. Mitt namn är Jan-Erik och jag bor i Vasa Finland. På min blogg kan du se en del knivar jag har gjort. Om du ser en kniv som du vill veta mera om så skicka mig ett E-mail.


Welcome to my knifeblog. My name is Jan-Erik and i live in Vasa Finland.At my blog you can see some of my knives i have done. If you find a knife that you would like to know more about,send me an E-mail.

Please use google translate to translate the blog into your own language



2013-05-26

Santoku ( Not available )

Denna gjorde jag till sonen som födelsedags present. Äkta Japanskt Santoku Damaskus stål med skaftet i nysilver och ebenholts. På slidan graverade jag in hans namn på Japanska. Kniven är extremt vass.




2013-05-12

Golden Light ( Not available )

Bladet på denna är i mycket vackert sprängdamask stål av egen design och min stämpel på och tillverkat i USA. Skaftet är i riktigt vackert guldskimrande polyester och nysilver. Jag gjorde struktur mot bolstret för bättre grepp. Kniven är 215mm lång varav bladet 100mm långt. En mycket effektfull kniv som garanterat väcker uppmärksamhet kring brasan i skogen.







2013-05-11

Nordic Light ( Not available )

Bladet på denna är i rostfritt 440C stål av egen design och min stämpel på samt tillverkat i USA. Skaftet är i riktigt vacker acryl och nysilver. Kniven är 215mm lång varav bladet 100mm långt. En mycket effektfull kniv.